Blokowanie i odblokowywanie kont

Blokowanie i odblokowywanie kont

Blokowanie i odblokowywanie kont

Po 5 nieudanych próbach logowania konto użytkownika zostanie zablokowane na 20 minut, szybsze zdjęcie blokady możliwe jest po interwencji administratora. Może on, w menu kontekstowym w rejestrze użytkowników, użyć akcji “odblokuj”.

Użytkownicy

Baza wiedzy

Lista modułów i tematów głównych bazy wiedzy: